Sinan Akçıl - Atma (feat. Hande Yener) Şarkı Sözleri

Sayfamızda Sinan Akçıl - Atma (feat. Hande Yener) Sözleri, Sinan Akçıl - Atma (feat. Hande Yener) Şarkı Sözü, Sinan Akçıl - Atma (feat. Hande Yener) Lyrics, Sinan Akçıl - Atma (feat. Hande Yener) Şarkısının Sözleri vb. armaların cevabını bulabilirsiniz.

Sinan Akçıl Şarkı SözleriSinan Akçıl - Atma (feat. Hande Yener) şarkı sözlerinden önce Sinan Akçıl ile ilgili kısa bilgi;

Besteci, müzisyen ve şarkıcı olan Sinan Akçıl, 20 Mayıs 1982; Leeuwarden, Hollanda doğumludur.

Müzik adamı Saim Akçıl'ın oğlu ve piyanist İdil Akçıl'ın kardeşidir. Şimdiye kadar müzik hayatında besteci, söz yazarı ve aranjör olarak sayısız ünlü isimle çalıştı. Bu konuda hep başarılı olan Sinan Akçıl, kendisi için albüm çıkarınca çok sayıda eleştiri aldı. Keşke besteci ve söz yazarı olarak kalsaydı diyenlerden tutun da sesinin çok kötü olduğunu söyleyenlere kadar pek çok eleştiri döküldü ortaya.

Magazinsel hayatı ile dikkatleri hep üzerine topladı. Son olarak eşinden boşanan Ebru Şallı ile beraberlikleri şuan devam ediyor.

Müziği bırakması için Facebook üzerinde sayfalar bile oluşturulan Sinan Akçıl, müziği bırakmak şöyle dursun, yeni klipler çekmeye devam ediyor, hatta müzik yarışmalarında jüri üyelği bile yapmaya başladı.

Eleştirenlerden çok, hayranlıkla dinleyen ve takip eden çok büyük bir hayran kitlesi mevcut ayrıca.
Sinan Akçıl - Atma (feat. Hande Yener) Şarkı Sözleri
Sinan Akçıl'ın Hande Yener ile birlikte seslendirdiği ve yine Hande Yener'le birlikte süper bir klip çektiği bu şarkı 2011 yılının yaz aylarına damga vurmuştu.

Elindeki kalbi
Tutamadın gitti
Bunun nesi garip ?
Bitti dedim bitti

Ama şunu bil ki
Yine yanıma gelip
Söylediğin sözler
Bana biraz eski

Hani bir süre sonra
Her şey düzelirdi
Biraz nefes almak
Bize en güzeliydi

Güzelliğim aynı
Aldım da nefesi
Bana yanlış yerlerinden
Atma... Atma... Atma

Şarkıyı Youtube araDailymotion araİzlesene araŞarkıyı Twitter Ara

Yazıyı Paylaş

Benzer Yazılar

Sonraki Yazı
« Prev Post
Önceki Yazı
Next Post »