Ece Erken Demet Akalın'a Ateş Püskürdü Şarkı Sözleri

Sayfamızda Ece Erken Demet Akalın'a Ateş Püskürdü Sözleri, Ece Erken Demet Akalın'a Ateş Püskürdü Şarkı Sözü, Ece Erken Demet Akalın'a Ateş Püskürdü Lyrics, Ece Erken Demet Akalın'a Ateş Püskürdü Şarkısının Sözleri vb. armaların cevabını bulabilirsiniz.

Ece Erken sunuculuğunu kendisinin yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli programında, sanatçı Demet Akalın'ı çok ağır sözlerle tehdit edip ateş püskürdü. Erken, Demet Akalın'ın kendisine gönderdiği mesajları ifşa etti.

Ece Erken Demet Akalın'a Ateş Püskürdü

Şarkıcı Demet Akalın'ın 2 ay önce sabahın 8'de cep telefonuna mesaj yolladığını belirten Ece Erken, "Demet Akalın bana mesaj atarak Güldeniz Uçar (Ece Erken'in eltisi, Serkan Uçar'ın abisinin eşi) ile ilgili 'Bu aile senden ne istiyor. Yüze yakın bir çok sahte hesap açmış bir çok magazin sitesinde seninle ilgili hakaretler ediyor'" dedi. Ece Erken ayrıca Demet Akalın'ın bu ailenin başka bir aileyi dolandırdığını mesajlarında söylediğini aktardı ve ilk defa duyduğum olay değil diyede sözlerine ekleyip Demet Akalın ile yaptığı mesajlaşmayı canlı yayında izleyicilere anlattı.


Şarkıyı Youtube araDailymotion araİzlesene araŞarkıyı Twitter Ara

Yazıyı Paylaş

Benzer Yazılar

Sonraki Yazı
Önceki Yazı
Next Post »