Sitemiz Hakkında Yorumlarınızı Bekliyoruz... Şarkı Sözleri

Sayfamızda Sitemiz Hakkında Yorumlarınızı Bekliyoruz... Sözleri, Sitemiz Hakkında Yorumlarınızı Bekliyoruz... Şarkı Sözü, Sitemiz Hakkında Yorumlarınızı Bekliyoruz... Lyrics, Sitemiz Hakkında Yorumlarınızı Bekliyoruz... Şarkısının Sözleri vb. armaların cevabını bulabilirsiniz.

Değerli ziyaretçilerimiz, yeni bir şarkı sözü sitesi yapmaya karar verdiğimizde sıradan bir site olmasın istedik. Bu konuda yorumlarınızla yardımcı olmanızı istiyoruz.

Tasarım
Öncelikle tasarımında göz yorucu değil, ferah renkler kullandık, ne göz kamaştıracak kadar çok beyaz, ne de iç karartacak kadar koyu olmasın istedik.

Biyografiler
Ayrıca şarkı sözlerinin yanında, o sanatçı ile ilgili kısa ve öz biyografik bilgiler paylaştık.

Şarkıyı Dinle
Ve şarkının klibine ya da dinletisine, klavye kullanmadan tek tıklamayla ulaşabilmeniz için, youtube, dailymotion, izlesene gibi büyük video paylaşım sitelerinde şarkının ismini arattıra bilmenize olanak sağlayacak butonlar koyduk. (Bu özellik Chrome veya Mozilla gibi tarayıcılar içindir)

Twitter'da Ara
Şarkıyı dinle butonlarının yanına eklediğimiz Kim Ne Demiş butonu ile şarkının ismini direkt twitter.com'da arattıra bilir ve şarkı hakkında sosyal medyada yapılan beğenilere ve eleştirilere, yada kimlerin sizinle aynı şarkıyı sevdiği ve dinlediği bilgisine ulaşabilirsiniz..

Yorumlar
Ayrıca, sitemize normal yorum modülü haricinde, facebook hesabınızla da yorum yapabilmenize olanak sağlayacak facebook yorum modülü ekledik. Böylece yorumlarınıza verilen cevaplardan ve beğenilerden facebook hesabınıza giriş yaptığınız anda haberdar olacaksınız...

Eleştiri ve Beğenilerinizi Bekliyoruz...
Eğer sitemizle ilgili eleştirilerini ya da beğenilerinizi, bu sayfamızın yorum bölümünü kullanarak bizimle paylaşırsanız, hem eleştirilerinizle hatalarımızı düzeltir, eksiklerimizi gideririz, hem de beğenilerinizle moral buluruz ve böylece sizlere daha iyi hizmet veririz...

Yorumlarınızı bekliyoruz, saygılarımızla... ;)
Sitemiz Hakkında Yorumlarınızı Bekliyoruz...

Şarkıyı Youtube araDailymotion araİzlesene araŞarkıyı Twitter Ara

Yazıyı Paylaş

Benzer Yazılar

Sonraki Yazı
« Prev Post
Önceki Yazı
Next Post »