Sinan Akçıl, İbrahim Tatlıses için şarkı hazırlıyor - Haziran 2015 Şarkı Sözleri

Sayfamızda Sinan Akçıl, İbrahim Tatlıses için şarkı hazırlıyor - Haziran 2015 Sözleri, Sinan Akçıl, İbrahim Tatlıses için şarkı hazırlıyor - Haziran 2015 Şarkı Sözü, Sinan Akçıl, İbrahim Tatlıses için şarkı hazırlıyor - Haziran 2015 Lyrics, Sinan Akçıl, İbrahim Tatlıses için şarkı hazırlıyor - Haziran 2015 Şarkısının Sözleri vb. armaların cevabını bulabilirsiniz.

Sinan Akçıl

Türkiye Gazetesinden Burcu Çetinkaya, sanatçı Sinan Akçıl ile röportaj yaptı. Samimi geçen röportajda bir çok konu başlığı var tabiki. Ama en çok dikkat çeken açıklama, Sinan Akçıl'ın İbrahim Tatlıses'e şarkı yapıyor olması.

Burcu Çetinkaya'nın "Aradan yıllar geçti. Sanatçı arkadaşlarımın şarkı almak için aradığı insan olarak çıktın karşıma. Taleplerin hepsine cevap verebiliyor musun? Neye göre seçiyorsun şarkı vereceğin isimleri?" şeklinde sorusuna, Sinan Akçıl şu şekilde cevap verdi...

"Kendi solo albümlerimi de yapmaya başladığımdan hepsine yetişemiyorum tabii ki. Artık senede 2 tane yapayım ama o şarkılar her yere ulaşsın istiyorum. En son kendi albümlerim dışında Funda Arar'a “Hafıza”, Ebru Gündeş'e “Bir Devir Bitti”yi yaptım bu sene. Demet Akalın'a, Ajda Pekkan'a ve İbrahim Tatlıses'e bir şarkı hazırlıyorum. İbrahim ağabeyin kendini hazır hissedip stüdyoya girmesini bekliyoruz. Az olsun, öz olsun."

Şarkıyı Youtube araDailymotion araİzlesene araŞarkıyı Twitter Ara

Yazıyı Paylaş

Benzer Yazılar

Sonraki Yazı
« Prev Post
Önceki Yazı
Next Post »