Selçuk Balcı - Dağların Karı Yetmez Şarkı Sözleri

Sayfamızda Selçuk Balcı - Dağların Karı Yetmez Sözleri, Selçuk Balcı - Dağların Karı Yetmez Şarkı Sözü, Selçuk Balcı - Dağların Karı Yetmez Lyrics, Selçuk Balcı - Dağların Karı Yetmez Şarkısının Sözleri vb. armaların cevabını bulabilirsiniz.

Selçuk Balcı Şarkı SözleriSelçuk Balcı - Dağların Karı Yetmez şarkı sözlerinden önce Selçuk Balcı ile ilgili kısa bilgi;

Selçuk Balcı, 4 Temmuz 1988, Çayeli, Rize doğumludur...

İlk okulu burada tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte Ankara'ya yerleşti. Çocukluğundan beri bağlama çalan Selçuk Balcı, lise yıllarında ise kemençeye merak saldı. Kendini bu konuda yetiştirdikten sonra birçok Karadenizli şarkıcıya kemençe çalarak eşlik etti.

Patika isimli ilk albümünü 2011 yılında Kalan Müzik etiketiyle çıkardı. 2 yıllık bir aranın ardından, 2013 yılında Mila isimli ikinci albümünü yine Kalan Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı.

Ağustos 2013 tarihinde bir önceki albüm gibi Kalan Müzik etiketiyle piyasaya çıktı. Albümde 12 şarkı yer aldı. Albümde bulunan şarkılardan bir tanesinin sözlerini annesi yazdı. Albüm genel olarak Karadeniz yöresine ait anonim türkü ile horon melodilerinden ve Selçuk Balcı'nın kendi bestelerinden oluştu.
Selçuk Balcı - Dağların Karı Yetmez Şarkı Sözleri
Gün doğdi doğmasaydi hiç bir dert olmasaydi
Oturup ağlamazdum yüreğum dolmasaydı
Dertliyim derdum bitmez başumdan duman gitmez
Bu yanan yüreğuma dağlarun kari yetmez
Yar bakmadi yuzüma gönül bağlarum diye
Gözyaşumi sakladum sonra ağlarum diye
Sevdaluğun acisi kimi yakar bilinmez
Şu yalancı dünyada gidenler geri dönmez

Şarkıyı Youtube araDailymotion araİzlesene araŞarkıyı Twitter Ara

Yazıyı Paylaş

Benzer Yazılar

Sonraki Yazı
« Prev Post
Önceki Yazı
Next Post »